søndag 29. juni 2008

Fantastiske design

Har vært innom sidene til Woolly Thoughts både titt og ofte. Det er så mye lekkert der inne som jeg gjerne skulle gitt meg i kast med:
  • Curve of Pursuit
  • The Best of Both Whirls
  • Tower Blocks
  • Cubism
  • Fibo-optic
Navnene i seg selv har en viss poesi over seg - og jeg drømmer meg inn i farger og former... Lurer på om ikke jeg må bestille noen mønstre etterhvert!

lørdag 28. juni 2008

Hmmm...

Lurer på om jeg skal ta med meg noe av det jeg lager og ta bilder et annet sted enn bare sofaen :-)

Ikke ferdig enda...


Men dette er hva jeg holder på med for tiden: Englemaskesjal (eller felisisjalet som det har blitt hetende her i huset). Tror dette skal bli en julegave etterhvert, må bare komme på en eller annen kant som kan pynte det opp litt, og avslutte det hele på et vis.

tirsdag 17. juni 2008

Babyteppe

Slike tepper har det blitt en del av etter hvert. Alle tantebarn skal ha teppe fra tante, og så er det barn av venner, og noen for salg.

Forøvrig en fin måte å bruke opp sånn tykt og mykt garn som man bare ikke kan gå forbi i butikken, men som har en tendens til å bli liggende i hyllene.


Anvendelige er de også. Og dersom man ikke hekler dem i for delikate farger, tåler de gulp, gjørme og bleieskift pluss pluss :-) (Det var dagens reklame)

Trenger hespedings!!!


Tror jeg skal bestille meg et skikkelig hespetre (thihi), for dette var bare upraktisk. Hadde sikkert gått bedre om det var noen her som kunne låne ut armene sine, men det er heller sparsomt med dem en vanlig ukedag. Får heller fortsette rundgangen mellom stolen og tøffelen inntil videre.

mandag 16. juni 2008

Ulldress med popcorngarn



Dette er en ufo jeg endelig har fått ferdig. Den er strikket i heilo og popcorn. Gleder meg veldig til å kunne kle den på bitteliten i magen. Tror kanskje det må bli hentedressen.

tirsdag 10. juni 2008

Klukkaen er ferdig


Da var klukkaen ferdig!!!! Det blir ikke noe bilde av kjolen på da babymagen ville få meg til å se ut som en påkledd badeball, men et midlertidig bilde må til :-)

mandag 9. juni 2008

Lillemanns første snurpeduk


Lillemann har laget sin første snurpeduk, og den måtte selvsagt foreviges! Vi satt sammen i sofaen og koste oss veldig, jeg med ryggstykket på klukkaen, og Lillemann veldig konsentrert om ikke å stikke nåla i fingeren og like stolt hver gang han hadde klart å få nåla dit den skulle. Han har fått egen boks i mammas håndarbeidskurv, og oppi den ligger saksen hans, snurpeduken, nåla og ei trådsnelle. Så nå har nå vi fine snurper og sånn :-)

torsdag 5. juni 2008

Klukka, dag 9


Så langt har jeg fått skjørt-delen ferdig. Det kan se ut som om den blir for smal i livet, men det blir vanskelig å få undersøkt dette da babymagen så smått begynner å ligne en halv fotball :-D

Men, men... Kjolen er fin, og morsom å strikke, så blir den for liten (noe man finner ut litt ut i november en gang), får jeg selge den, og heller strikke en ny. :-)

tirsdag 3. juni 2008

Nok et forsøk på markører















Og man gjør nye forsøk... Det er litt å savne på teknikken, men man oppdager stadig nye ting.

mandag 2. juni 2008

Første forsøk på maskemarkører


Dette er første forsøk, og det bærer markørene preg av. Men, jeg er på vei! Trenger noen tenger jeg ikke klarte å finne i mannens verktøykasse (sjokk og vantro!!!!!!), og så skal jeg en tur innom en perle-/hobby-/dingse-butikk
og finne noe som kan egne seg til å få avsluttet hver markør på en bedre måte... Men gøy å prøve noe nytt!

(Bildet er fryktelig dårlig, og det skyldes at jeg ikke klarte å holde laptopen min i ro da jeg tok bildet. Skal få tatt noen bedre senere.)