tirsdag 20. januar 2009

We call them pirates


Fant oppskriften på nett, og tenkte at en sånn vil jeg også ha!
http://www.ravelry.com/patterns/library/we-call-them-pirates

Jeg har tatt bort litt av alt "ekstramønsteret", og på den rosa endret jeg litt på fellingen på toppen sånn at luen fikk kroneform.

torsdag 15. januar 2009

Ballerinatøfler


Var på romjulsbesøk hos mannens tante, og hadde med meg noen fryktelige ballerinatøfler som med litt velvilje kan kalles et "første forsøk". Siden disse grusalighetene ble til, har jeg modifisert mønsteret ganske kraftig - og her er nyeste tøffelparet. De skal til mannens tante som så at ideen jeg hadde knødd rundt føttene mine egentlig kunne være litt fin likevel :-)

søndag 11. januar 2009

Thermisfeberen kom hit også...


For de som er aktive på diverse hobbyfora, har sikkert fått med seg Thermis (http://krisknits.blogspot.com/2008/12/thermis.html). Jeg måtte ha en slik, jeg også! Den er strikket i sandnes alpakka, og pinne 2,5. Det er et kjempebehagelig plagg, og er nok ikke den siste jeg lager :-)

lørdag 10. januar 2009

God helg!

Ville bare ønske de som kommer innom her en riktig god helg!

lørdag 3. januar 2009

Jule- og adventsproduksjon del 2


Guttene har fått fanagensere. De ble til uten mønster og er tilpasset på øyemål, så det tatt i betraktning er jeg ganske så fornøyd. Halsen på den blå er strikket etter en bunadsvest, og er valgt fordi minstemann omtrent ikke har noe hals selv enda - mindre dall å skulle ha oppunder en liten hake :-)

Advents- og juleproduksjonen, del 1



Det ble litt tid til strikking i jula, så en liten niese har fått julekjole til neste år.