lørdag 20. mars 2010

Senebetennelse

Virkelig et mareritt for en med garndilla! Her var man godt i gang med flere store prosjekt, og så koste man seg nok litt for mye. Nå er det umulig å holde en blyant mer enn ti minutt av gangen - skikkelig håpløst når eksamen er en uke unna og håndarbeidsprosjektene bare venter på å bli planlagt og igangsatt...

*grumf*

2 kommentarer:

strikkenor sa...

Det er ganske irriterende å få senebetennelse, når man liker å drive med håndarbeid.Har slike perioder selv jeg, da jeg ikke kan gjøre noe annet enn å se på garn og oppskrifter. trøst deg med at det går over..:)

Bine sa...

Oi, så irriterende! Venninna mi fikk det (strikking hadde skylda der og, hehe) og hun skaffet seg støttebandasje til håndleddet med en gang. Da ble det bra ganske fort egentlig. Løp og kjøp!
Oppskriften på babysokkene står i boka "myk start" sammen med mange andre herlige oppskrifter :-D Tenkte jeg kunne nevne maskeantall men kan ikke huske noe (hatt nattvakt, så er litt tom i hodet akkurat nå :-p ) men det er hvertfall en veldig lettvint oppskrift. Finner sikkert noen lignende på google :)